Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Івано-Шийчинська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04397052) був реорганізований і увійшов до складу Богодухівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

День села Івано-Шийчине 07.07.2017 року

7 липня чергове свято відбулося в селі Івано-Шийчине. Саме в цей день з'їхалися до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли. В цей день село радо зустрічало гостей.

Саме дійство відбувалося на площі перед сільською радою, де була встановлена сцена. Святкову атмосферу підтримували батути та дитячі атракціони. Гарний настрій гарантували артисти-клоуни. Для чисельних глядачів виступили творчі колективи району, вихованці творчих гуртків а також зовсім маленькі артисти. Яскравим виступом порадували селян Андрій Піха та ансамбль «Два Кольори». Звичайно, не обійшлося без щедрих дарунків, які, за ініціативи сільської ради, були вручені учасникам АТО, ліквідаторам ЧАЕС, воїнам-інтернаціоналістам. Також подарунками вшанували місцевих довгожителів та новонароджених жителів села.

На День села завітав голова районної ради Сергій Федорович Панов. Вітаючи жителів зі святом, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості. Також Сергій Федорович висловив подяку організаторам свята: в.о. сільського голови Хуповець Любові Михайлівні та директору Івано-Шийчинського НВК Ольховській Ларисі Павлівні.

Під час святкувань організатори висловили подяку всім спонсорам та меценатам, завдяки яким вдалося організувати таке чудове дійство – депутату районної ради Шубі Олександру Миколайовичу, директору ТОВ «Агрофірма «Екопродукт» Мошенському Олегу Олександровичу, фермеру Іванцову Олександру Миколайовичу, фермеру Ярошенку Василю Васильовичу, ФОП Ольховській Любові Олексіївні.

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *